33+ Logo Op Metaal Drukken Frisk

33+ Logo Op Metaal Drukken Frisk. Doordat wij alle druktechnieken in huis hebben kunnen wij de meest uiteenlopende metalen voorwerpen voorzien van een logo, tekst of typenummer. Alles wordt gemaakt naar uw wensen. Wij kunnen zowel metalen objecten als vlak plaatwerk bedrukken in één of meerdere kleuren. Of je nu voor mat of glans gaat, met deze metalen eyecatcher geef je elke ruimte een moderne look.

38 12

Sejest 38 12

Vroeger waren de kosten hiervoor relatief hoog. • 3 mm dik, indien gewenst met voorgeboorde gaten voor eenvoudig ophangen. De details worden zo mooi mogelijk uitgevoerd. Dat konden ze zeker en na verloop van tijd werd dit hun core business:

Doordat wij alle druktechnieken in huis hebben kunnen wij de meest uiteenlopende metalen voorwerpen voorzien van een logo, tekst of typenummer.

Wij leveren ook bedrukte plaatjes voor buiten. Al snel kregen ze de vraag of ze met die machines ook bepaalde items konden bedrukken. Het bedrukken van materialen zoals kunststof en metaal in alle maten en vormen.ze stopten met de verkoop van machines maar namen de kennis mee. Vroeger waren de kosten hiervoor relatief hoog. Hierbij drukken we jouw afbeelding op een aluminium plaat, dat wordt voorzien van een speciale coating. Onze duurzaamste manier om namen, logo's en meer weer te geven.

38 12

02/06/2019 · wat je ook ontwerpt van leer, het is heel makkelijk om je ontwerp te voorzien van je eigen logo. Wij kunnen zowel metalen objecten als vlak plaatwerk bedrukken in één of meerdere kleuren. Hieronder vind je onze standaard maten plaatjes. U bepaalt zelf het ontwerp, de kleuren, de vorm enz. Wij leveren ook bedrukte plaatjes voor buiten. Dat konden ze zeker en na verloop van tijd werd dit hun core business: Voor een paar honderd euro koop je een … Laat dan metaal bedrukken met jouw eigen foto. Vroeger waren de kosten hiervoor relatief hoog.

Popular posts from this blog

174+ Fit Pear Shaped Body Celebrities Frisk